Hierontaöljyt – mitä eroa niillä on?

Mitä eroa on hierontaöljyillä? Hierontaöljyt rauhoittavat, virkistävät tai rentouttavat. Toiset pitävät voimmakkaista tuoksuista ja toiset miedommista. Käytän pääsääntöisesti tuoksuttomia hierontaöljyä, sillä monet asiakkaat ovat tuoksuherkkiä. Oliiviöljy on yksi suosikeistani, sillä siinä on hyvin mieto tuoksu ja se kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Oliiviöljy jättää ihon öljyiseksi, joten hieronnan jälkeen puhdistan ylimääräisen öljyn pois asiakkaan iholta.

Rentoutushieronnassa voin valita asiakkaan toiveiden mukaisesti kevyesti tuoksuvan öljyn, joka auttaa rentoutumaan.

Tiesitkö, että voit käyttää kotona ihon kosteutukseen esimerkiksi oliiviöljyä, manteliöljyä tai kookosöljyä. Öljyllä voi myös puhdistaa meikin kasvoilta.

Eteeriset öljyt soveltuvat myös hierontaan ja ihon kosteutukseen. Niissä on kuitenkin huomattavasti voimakkaampi tuoksu, joka tarttuu vaatteisiin. Tästä syystä en käytä eteerisiä öljyä palveluissani. Pidän myös hierontahuoneen tuoksuttomana, jotta asiakaskokemus on mahdollisimman miellyttävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *