Mitä eroa on klassisella hieronnalla ja urheiluhieronnalla?

Klassinen hieronta on keveympää, rentouttavaa hierontaa, jossa venytetään lihaksia. Klassinen hieronta ei mene niin syvälle lihaksiin kuin urheiluhieronta. Jos kaipaat enemmän rentoutusta valitse klassinen hieronta. Klassinen hieronta lievittää tehokkaasti stressiä, sillä se rentouttaa koko kehon.

Urheiluhieronta lievittää syvempiä lihaskipuja. Hierontatekniikassa painetaan enemmän, jotta päästään käsiksi syvemmälle lihaksiin. Kehosta etsitään kipukohdat ja avataan lihaksia. Mikäli kehossasi on todella paljon lihasjumeja, esimerkiksi urheilet paljon tai käyt salilla on urheiluhieronta parempi valinta.

Hieronnassa on hyvä käydä säännöllisesti. Keskustele hierojasi kanssa, mikä on sinulle sopiva tahti. Urheilijat ja raskasta fyysistä työtä tekevät tarvitsevat hierontaa useammin, kuin kevyttä toimistotyötä tekevät. Hieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä lihasjumeja. Hieronta huoltaa kehoa ja myös mieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *